keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Pinkki säilytyskori & päiväpeitto lasten sänkyyn

Eilen kävin taas kudekaupoilla ja ostin reilut pari kiloa aivan ihanaa, pinkkiä kudetta. Samalla reissulla mukaan tarttui halvalla palanen Finlaysonin elefantti-kangasta, josta ompelin päiväpeiton pojan sänkyyn.


Tässä kuvaa pinkistä säilytyskorista, se on kyllä niin herkullisen värinen. Lisäsin vielä somisteeksi vaaleanpunaisen rusetin. Ohjeen koriin bongasin Kangasaitan sivuilta, pääset ohjeeseen tästä. Korista tuli yllättävän iso, sopii hyvin monenlaiseen säilytykseen.Elefantti-kangas muuntautui tosiaan päiväpeitoksi. Koko osui juuri eikä melkein, vaikka muuten ompelussa on vielä harjoittelemista. :) Mutta reunat onneksi menee hieman tuonne sängyn reunan väliin, joten ei niitä pieniä vinouksia sieltä huomaa. Tein peiton kuudesta samankokoisesta palasta, jotka ompelin toisiinsa. Alapuoli on yksiväristä vaaleansinistä kangasta. Päiväpeiton koko on noin 90cm x 135 cm. Pituus on tosiaan juuri tuon sängyn pituinen ja leveys sen verran leveämpi että muutaman sentin saa molemmilta puolilta käännettyä sängynreunan taakse.

2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja oot taas tehny :) Mistä oot nuo seinällä olevat puput hommannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tässä onkin parempi kuva noista tarroista: http://kotiruusu.blogspot.fi/2012/11/seinatarrat-lastenhuoneeseen.html

   Hattentatista tilasin joskus. :)

   Poista