sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Home sweet home

Oman kodin laitto on ikuisuusprojekti, joka ei koskaan tule täysin valmiiksi. :) Ties miten monta kertaa itsekkin olen vaihdellut tavaroiden paikkoja, ostanut uutta, luopunut vanhasta, ja sitten kuitenkin joka kerta mietin että "ääh, ei tää nyt vieläkään ole täydellinen". Mutta eikai täydellisyyttä voi edes tavoitella, ja näin pienen lapsen äitinä sisustuksessa täytyy ottaa huomioon se, että lattiantasoon ei juurikaan voi sisustaa. Mutta tässä nyt muutamia kuvia tästä omasta, rakkaasta, ah niin ihanasta ikuisuusprojektista.

Olohuoneesta löytyy tällainen "apupöytä". Laatkostossa säilytän kätevästi lapsen vaipat ja muut hoitotarvikkeet. 
Maalasin tämän noin vuosi sitten kylpyhuoneemme oveen. Tekemiseen käytin itsetehtyjä sabluunoita, jotka jäljentelin valmiista kuvista, ja yhdistelin ja muokkasin itselle sopivaksi. 

Eteisen kaapin kyljestä löytyy tämä ihana valurautainen naulakko, sekä puinen tervetuloa kyltti. Molemmat olen ostanut Burgundy Rose-nimisestä nettikaupasta.

Eteisen kattohirsissä roikkuu ihanan romanttisen posliinikellot, jotka olen saanut äidiltäni.

Portaikostamme löytyy heinäseipäät. Olivat jo talossa meidän tänne muuttaessa, mielestäni idea on todella ihana.

Alakerran minimaalisen pieni vessa. Ennen tästä vessasta löytyi kaikkea persikan väristä, joten olen korvannut sen ihanalla vihreällä.

Nettikauppalöytö noin vuoden takaa. Ihana asemankello, jossa kellotaulut molemmilla puolilla ja kello aukeaa keskeltä paristonvaihtoa varten.

 Näitä kuviahan löytyisi roppakaupalla lisää, mutta ehkä jätän jotain myös seuraavaan kertaan :)

3 kommenttia:

 1. Hei,

  muistatko yhtään mistä nettikaupasta toi asemankello on...???
  suunnitelmissa olohuoneeseen tollanen ja toi olis just mun näkönen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan ollut sisustus satiini verkkokauppa? Jotenkin on sellainen muistikuva mut en oo kyllä ihan varma.. :) on niin pitkä aika..

   Poista
  2. Ok.
   Ei näyttäny tällä hetkellä kuuluvan valikoimiin... :(
   täytyy tutkaille netin tarjontaa... :)

   Poista