keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Helpot ja nopeat sisustuskirjaimet

Tänään askartelin meille kivat sisustuskirjaimet, jotka tilasin Sinellistä. Hintaa yhdellä kirjaimella oli vain 3 e, ostin lisäksi kahta erilaista askartelumaalia, valkoista ja hopeista. Kirjaimet ovat pahvia, ja niistä voi askarrella mieluisat monella eri tavalla.

Maalasin kirjaimet ensin kertaalleen valkoisella askartelumaalilla, ja annoin kuivua. Sen jälkeen töpöttelin hellästi hopeista maalia sinne tänne. Alunperin tarkoitus oli vain maalata kirjaimet, mutta Sinellin paketissa oli mukana ideakuvasto, jota selailin kun odotin maalin kuivumista. Sieltä sitten pongasin idean jossa kirjaimiin oli laitettu pitsinauhaa. Hauska sattuma, sillä kuvastossa kirjaimet olivat täysin samat "A & M" :) Minulta sattuikin löytymään valmiiksi valkoista ja harmaata pitsinauhateippiä, ja siitä kirjaimet saivatkin sitten loppusilauksensa.

Aikaa näihin ei todellakaan mennyt kauaa, ja toteutuskin oli helppo tehdä. Kunpa olisin keksinyt tämän(kin) kaksi vuotta sitten, olisivat olleet ihanat hääkoristeet. Kirjaimet siis ovat minun ja mieheni etukirjaimet. Yhden kirjaimen korkeus on 20,5 cm.

P.s. Blogissani starttaa pian taas uusi arvonta, jossa tälläkertaa palkintona ihana tuotepaketti itsetekeville. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti