maanantai 25. kesäkuuta 2012

Meidän häät

Sanoimme toisillemme tahdon 15.6.2012, joten häistämme on kulunut aikaa nyt hieman yli viikko. Päivä oli onnistunut, onneksi myös sään osalta. :) Kiitoskortitkin ovat jo postitusta vaille valmiina, ja hääkuvatkin teetätetty ja laitettu lahjaksi saamaamme albumiin.. Olen elänyt yhden onnellisimmista päivistä ikinä <3
Valokuvaajana häissä meillä toimi Susanna Mustonen, joten suurinosa valokuvista on hänen ottamiaan! Kiitos siitä!


 Tässä hääkuvamme, joka pääsi myös kiitoskortteihin ja suurennettuna seinälle kehyksiin. Hääjuhla vietettiin ihan kotonamme, joten maisema takana on ihan oman pihan antimia. Häämekon kävin ostamassa ihan virosta asti, Anna-bella nimisestä hää- ja juhlavaateliikkeestä.


 Hääkampaus läheltä. Hiuskoru, kaulakoru ja korvakorut sain äidiltäni, hän on käyttänyt niitä aikoinaan omissa häissään.

 Hääkengät olivat jalassa ihan supermukavat! Koko taisi olla juuri se oikea. :) Nämä kengät löysin kirpputorisivuston kautta, olivat käyttämättömät mutta sain kuitenkin hieman halvemmalla kuin uudet. Kuvasta ei oikein näy mutta kengän pinnassa on pitsikuviota. Ja nauhat ovat valkoista silkkinauhaa.Morsiuskimppu, jossa ruusuja ja murattia, tuon valkoisen kukan nimeä en ikävä kyllä muista :) Tykkäsin oikein kovasti. Mieheni viehe oli samoista kukista tehty, luonnollisesti.


Pöytäkoristeissa oli myös samoja kukkia. 
 Hääkakku, tilattiin Joensuun houkutuksesta. :) Perinteinen mansikkakermakakku, nami!


 Saimme häälahjaksi aivan ihanat kaiverretut kuohuviinilasit! :) Näistä on hyvä skoolata tulevina hääpäivinä.

Vain viikkoa ennen häitä päätin väkertää häälehden. Tämän näköinen siitä tuli. Sivuja oli 8. Sisällys koostui morsiusparin esittelystä, häälaulun sanoista, hääaiheisista vitseistä, kuvista, sekä hauskasta horoskoopista.


Hääkarkit. Kyltin takaa löytyi rakkausaiheisia lausahduksia kuten "amor vinsit omnia" ja "kaksin aina kaunihimpi"


Hääkarkit jaettiin pienistä koreista. Vieressä on pilttipurkeista askarrellut tuikkukipot, joita oli yhteensä 10 kappaletta. 


Ihanat kukat olivat myös häälahja!
 Tänään tein kuivatusta morsiuskimpusta tällaisen koristeen. Koristeköynnös oli osana hääparin pöydän somistusta, ja koria käytettiin hääkarkkien jakamisessa..

Lahjaksi saatiin lisäksi mm. ihanat pentikin kulhot ja tuikkumalja. :) Violetti kukka on kiuvatettu yhdestä lahjakimpusta. 


Tässä siis hieman kuvia meidän ihanasta päivästä :) 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :). Pakko viel lisätä että tuo hiuskoru ja ne helmet oli myös miulla sillon kun menin naimisiin :).

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia! :) Tykkään siun blogista! Onnea vielä paljon naimisiin menosta! :))

    VastaaPoista