maanantai 28. marraskuuta 2011

Ruusuilua

Kuten blogin nimestä voi ehkä päätellä, olen aivan hulluna kaikkeen ruusuaiheiseen. Kuvailinkin tässä kotia ja kaikkia ruusuaiheisia ihanuuksia joita on tullut hankittua. Tässä kuvia niistä:

 Arabian KoKo Rose-sarjan mukit. Ah, mitä ihanuuksia! Näitä löytyy kaapista 8 kappaletta, ja ovat ihan lempi kahvi/tee mukeja.
 Turkoosit ruusukynttilät on vuoden takainen löytyö Sokokselta. Enkä ole raaskinut polttaa, ovat niin ihania.

 Vessasta löytyy pieni ruusuaiheinen naulakko, jossa tällä hetkellä pidän silkkinauhassa roikkuvaa kynsiharjaa. Löytö jostain nettikaupasta, jonka nimeä nyt en millään muista.

 Kylpyhuoneen kaakelitarrat tilasin Colore-nettikaupasta. Samaa sarjaa löytyy myös suihkuverho, josta en viitsinyt kuvaa ottaa sillä kuosi on samanlainen kuin tässäkin tarrassa.

 Keittiöpurkin ja serviettitelineen ostin Pogostan lahja&löytö nimisestä sisustusliikeestä. Tai purkin taisi äiti ostaa lahjaksi ja sitten itse ostin seuraksi sille tuon serviettitelineen.

 Ruusukuosia löytyy myös kaitaliinasta, joka on tällä hetkellä kaapissa odottamassa kevättä, se joutui väistymään hieman jouluisempien liinojen tieltä.

 Sohvatyynyt ja viltti ovat olleet jatkuvassa käytössä, ja siksi myös hieman kulahtaneet. Tyynyliinat löysin Citymarketin alekorista, ja viltti on Pogostan Lahja&löydöstä.

 Ihanan tuoksuinen käsirasva löytyi joulualennuksesta viime vuonna Sokokselta.

 Äidiltä saamassani joutsenvaasissa on asetelma kuivatuista ruusuista, joita olen joskus juhlapäivinä saanut. Kirpparilta löydetty lasiruusu on myös osa asetelmaa..(on siis lähinna vaan tökätty tuohon)

Tässäpä tätä ruusuaihetta, lisäksi löytyy muutamia ruusuverhoja, jotka ovat nyt väistyneet varastoon talvisempien somistuksien tieltä. Enkä ole yhtään varma, onko tässäkään vielä kaikki, luultavasti ei, ja ruusukokoelmani kasvaa kovaa vauhtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti